Heinz en Absolut komen met een wel heel bijzondere samenwerking

Heinz X Absolut, wie had dat gedacht?!
Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Ik weet niet of wij a little late to the party zijn, maar is het jullie al ter ore gekomen dat Heinz met een nieuwe pastasaus op de proppen komt? Wij vielen al een paar maanden geleden ten prooi aan deze nieuwe saus variant en daar spelen Heinz en Absolut maar al te goed op in.

Toen de coronacrisis rustig doorsijpelde dook heel Nederland de keuken in, wanhopig op zoek naar een nieuwe hobby. Niemand minder dan Gigi Hadid ging viral met haar pasta alla vodka en als een lopend vuurtje ontstonden er duizenden varianten. Als het aankomt op nieuwe samenwerkingen tussen merken had ik in ieder geval niet verwacht dat merken als Absolut en Heinz samen zouden werken, maar dit is natuurlijk een inkoppertje.

Wij lieten er overigens ook geen gras over groeien en sloten gelijk aan met onze eigen kijk op de pasta. Een pasta alla vodka - alla Home Made Chefs - met rigatoni, tomatenpuree en extra veel parmigiano.
1B4A8388.jpg

En nu moet ik bekennen dat, alhoewel ik een grote tegenstander ben van pastasauzen uit een potje, ik erg benieuwd ben naar deze American-Italian variant. In de Nederlandse super gaan we 'm hoogstwaarschijnlijk niet kunnen vinden en een retourtje NY voor een pastasaus is ook weer zo overdreven. De Heinz Vodka Pasta Sauce is echter wel te vinden op de website van Heinz, nu even uitverkocht, maar de grote letters 'Coming Soon' geven hoop. Ik ga het in de gaten houden en hopen dat ik me binnenkort aan zo'n limited edition mag vergrijpen.

Heinz-x-Absolut-Recipe.jpeg

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.