Gigi Hadid's pasta alla vodka

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Famous from TikTok
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Als je ooit op social media hebt gezeten en met name op TikTok, dan ken je 'm vast wel: de pasta alla vodka van Gigi Hadid. Wij waren wat later met uitproberen, maar dat mag de pret zeker niet derven. Wij gingen op onderzoek uit en testte of dit prachtige model óók nog kan koken. Spoiler alert: she can.

Ingrediënten voor Gigi Hadid's pasta alla vodka

rigatoni De Cecco
grote ui, gesnipperd
knoflook, in helften
rode chilivlokken
oregano
Mutti tomatenpuree
vodka
slagroom
Parmigiano Reggiano, geraspt
erse platte peterselie, fijngehakt

Benodigdheden

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de verpakking al dente.
  2. Verwarm 1 el olijfolie in de pan en fruit de ui. Voeg een flinke snuf zout en peper toe, samen met de oregano en chilivlokken. Voeg nu de tenen knoflook toe, bak kort mee aan.
  3. Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en laat voor 1-2 minuten de smaken vrijkomen. Schenk de vodka erbij en laat dit inkoken met de tomatenpuree. Voeg nu de slagroom toe en roer dit door elkaar. Haal de tenen knoflook uit de pan.
  4. Giet de pasta af en bewaar een half kopje kookvocht. Voeg het kookvocht en de pasta toe aan het tomatenpureemengsel en daarna 3/4 van de Parmigiano Reggiano. Wil je het geheel wat vloeibaarder hebben, voeg dan nog een klein beetje van het kookvocht toe. Maak af met de peterselie en de rest van de Parmezaan en dien op.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.