Lente flammkuchen met asperges en feta

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

IMG_3106-3.jpg

Ingrediënten voor Lente flammkuchen met asperges en feta

rol flammkuchendeeg
crème fraîche
cheddar, geraspt
gele paprika, in ringen
courgette (geel of groen), in plakken
aspergetips
broccoli, in plakken
rode ui, in ringen
feta, verkruimeld
rode chilivlokken
zeezout en versgemalen peper

Benodigdheden

bakplaat, bakpapier

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C hetelucht (220°C elektrisch). Rol het op een met bakpapier beklede bakplaat het flammkuchendeeg uit en besmeer met crème fraîche. Laat 1 cm van de randen vrij.
  2. Verdeel de geraspte cheddar over de bodem en beleg daarna met de groenten en de ui. Breng op smaak met peper en zout en schuif voor ca. 15 minuten in de oven.
  3. Verkruimel, wanneer de flammkuchen uit de oven is, de feta er overheen en breng op smaak met de chilivlokken. Serveer direct.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen