Yoghurtdip met sinaasappel

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Een toppertje bij de borrel
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Deze yoghurtdip met sinaasappel, chiliolie en munt is een toppertje bij de borrel. Wij serveren 'm vaak met plat- of naanbrood om mee te dippen. Een snelle labneh, want we hebben vandaag even geen geduld om de yoghurt uit te laten lekken, wat je oorspronkelijk wel doet.

Ingrediënten voor Yoghurtdip met sinaasappel

Griekse yoghurt
chiliolie
olijfolie
verse muntblaadjes
sinaasappel
knoflook
roze peperkorrels of chilivlokken

Benodigdheden

Bereiding

  1. Snijd de knoflook fijn, hak de 2/3 van de munt fijn, pel de sinaasappel en snijd in kleine partjes.
  2. Leg de fijngehakte muntblaadjes in een kommetje met de 2 el olijfolie en roer dit door elkaar.
  3. Meng voor de dip de knoflook, de olijfolie met munt en een snuf zout door elkaar en schep in een mooi schaaltje.
  4. Besprenkel met de chiliolie en bestrooi de sinaasappelpartjes, overgebleven munt blaadjes en roze peperkorrels.
  5. Serveer met naanbrood.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen