Deze yoghurtdip met sinaasappel, chiliolie en munt is een toppertje bij de borrel. Wij serveren 'm vaak met plat- of naanbrood om mee te dippen. Een snelle labneh, want we hebben vandaag even geen geduld om de yoghurt uit te laten lekken, wat je oorspronkelijk wel doet.
Ingrediënten voor Yoghurtdip met sinaasappel
Benodigdheden
- Zout
- Kommetje
Bereiding
- Snijd de knoflook fijn, hak de 2/3 van de munt fijn, pel de sinaasappel en snijd in kleine partjes.
- Leg de fijngehakte muntblaadjes in een kommetje met de 2 el olijfolie en roer dit door elkaar.
- Meng voor de dip de knoflook, de olijfolie met munt en een snuf zout door elkaar en schep in een mooi schaaltje.
- Besprenkel met de chiliolie en bestrooi de sinaasappelpartjes, overgebleven munt blaadjes en roze peperkorrels.
- Serveer met naanbrood.