Mexicaanse taquitos met avocadocrème en salsa

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Mexicaanse taquitos met avocadocrème en salsa

Santa Maria mini wraps
rundergehakt
zakje Santa Maria taco kruidenmix
Tex-Mex geraspte kaas
avocado
mayonaise
limoenen, geraspt en uitgeperst
koriander, fijngehakt
tomaat, in kleine blokjes
komkommer, in kleine blokjes
kleine rode ui, gesnipperd

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Verwarm een scheutje olijfolie in de pan en bak het gehakt bruin. Voeg de kruidenmix toe en 50 ml water. Roer en laat de kruiden even intrekken.
  2. Smeer de wraps in met een klein beetje olijfolie, zodat ze extra knapperig worden in de oven. Beleg in een strook in het midden met het gehaktmengsel en de geraspte kaas. Rol op en leg met de opening naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif voor 5-8 minuten de oven in. Keer ze om en bak nog eens 5 minuten tot de kaas gesmolten is en de tortilla’s knapperig zijn.
  3. Meng de komkommer, tomaat, rode ui en de helft van de koriander met de rasp en sap van 1 limoen tot een salsa. Schep het vruchtvlees van een avocado in de blender samen met de mayonaise, 50 ml water en de rest van de limoenrasp, -sap en koriander tot een gladde saus.
  4. Serveer de taquitos met de avocadocreme en salsa.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
Mexicaanse Taquitos van Sterre Bekijk video
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.