Shrimp taco's met witte kool en avocado

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

IMG_0988.jpg

Ingrediënten voor Shrimp taco's met witte kool en avocado

maïstortilla's
garnalen
rode ui, in halve ringen
witte kool, gehalveerd, in repen
verse koriander
Griekse yoghurt
mayonaise
limoenen
Picadillo - Johnnie Boer
olijfolie
knoflook, fijngehakt
rode chilipeper, zaadlijst verwijderd, fijngehakt
avocado, in blokjes
jalapeño, in ringen (evt zonder zaadjes)

Bereiding

  1. Meng de yoghurt, mayonaise, rode ui, de sap en rasp van 1 limoen en 1/3 van de koriander, fijngesneden met de kool. Zet opzij.
  2. Dep de garnalen goed droog. Marineer met olijfolie, 1/3 van de koriander, fijngesneden, rode peper, de sap en rasp van 1 limoen, knoflook en kruiden naar wens (wij gebruikten de picadillokruiden van Johnnie Boer). Bak kort gaar in de koekenpan.
  3. Bereid de taco's volgens de verpakking. Beleg met witte kool - yoghurtmengsel, de avocado, garnalen, jalapeño en blaadjes van de overgebleven koriander. Breng op smaak met zout en peper.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen