Aziatische niçoise salade met vegan tonijn

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Asia's finest
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Aziatische niçoise salade met vegan tonijn

grote zoete aardappelen
sperziebonen
komkommer
rode ui
azijn
suiker
pot Vegan Vuna
wakame salade
gefrituurde uitjes
DRESSING:
sojasaus
pindakaas
duim gember
sap van een halve limoen
sesamzaadjes

Benodigdheden

Bereiding

  1. Zet een pan met zout water op het vuur en breng deze aan de kook. Schil de zoete aardappelen en snijd plakken van ongeveer 1 cm dik. Kook deze plakken in 10-15 minuten gaar. Verwijder de kontjes van de sperziebonen en kook deze de laatste 4 minuten mee met de zoete aardappelen.
  2. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en snijd daar mooie schuine plakken van. Snijd ook van de rode ui dunne halve ringen. Leg de ui en komkommer in een schaaltje en meng hier de azijn, suiker en 3 el kokend water doorheen. Zet apart.
  3. Meng alle ingrediënten van de dressing goed door elkaar.
  4. Leg op ieder bord een aantal plakken zoete aardappel. Meng de sperziebonen, komkommer, ui, dressing en Vegan Vuna door elkaar. Serveer met de wakame salade en gefrituurde uitjes bovenop.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen