Ingrediënten voor Aziatische niçoise salade met vegan tonijn
Benodigdheden
Bereiding
- Zet een pan met zout water op het vuur en breng deze aan de kook. Schil de zoete aardappelen en snijd plakken van ongeveer 1 cm dik. Kook deze plakken in 10-15 minuten gaar. Verwijder de kontjes van de sperziebonen en kook deze de laatste 4 minuten mee met de zoete aardappelen.
- Snijd de komkommer in de lengte doormidden en snijd daar mooie schuine plakken van. Snijd ook van de rode ui dunne halve ringen. Leg de ui en komkommer in een schaaltje en meng hier de azijn, suiker en 3 el kokend water doorheen. Zet apart.
- Meng alle ingrediënten van de dressing goed door elkaar.
- Leg op ieder bord een aantal plakken zoete aardappel. Meng de sperziebonen, komkommer, ui, dressing en Vegan Vuna door elkaar. Serveer met de wakame salade en gefrituurde uitjes bovenop.
print recept