De beste kookboeken van 2022 (tot zover)

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Het feit dat kookboeken gewoonweg handig zijn, prachtig in je kast staan en ook nog eens makkelijk in te pakken zijn maakt dat hét perfecte cadeau om te geven. Daarnaast heb je natuurlijk voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een boek met dinerinspiratie, voor de doordeweekse dag, vol met dromerige desserts of met een overzeese twist. Waar menig ‘foodie’ zich kan verliezen in een winkel afgeladen met kookboeken, kunnen we ons ook voorstellen dat het probleem ‘door de bomen het bos niet meer zien’ voorkomt. Wij helpen je uit de brand en stellen je voor aan onze favorieten van 2022 (tot zo ver dan).

1. India Express | Rukmini Iyer

Dat we groot fan zijn van Rukmini hoeven we niet onder stoelen of banken te steken. Bij de lancering van haar boek, De Zoete Bakplaat, uit de bakplatenreeks mochten we haar interviewen en vielen als een blok. In het boek India Express gaat ze terug naar haar Indiase roots en geeft ze je de mogelijkheid om in een handomdraai eenvoudig en snel een Indiase maaltijd op tafel te zetten.
india express 3d.jpg> India Express | €24,99

2. The Green Kitchen (Quick + Slow) | David Frankiel & Luise Vindahl

Dit is zo’n boek dat ook kan fungeren als koffietafelboek en niet alleen de kaft, maar ook de fotografie van binnen is om over naar huis te schrijven. Naast verschrikkelijk stijlvol, ziet het er bovenal smakelijk uit en wil je alles per direct maken/eten. Precies wat je zoekt in een kookboek. Met 100 verassende vegetarische recepten voor drukke werkdagen, maar ook relaxte weekenden.
3D quick and slow.jpg> The Green Kitchen Q + S | €25,99

3. Dit Kookboek Is Je Beste Vriend | Lucy Tweed

Het antwoord op de vraag wat je nú in hemelsnaam weer moet koken. Die ondertitel laat zien hoe in 90% van de huishoudens de vork in zijn steel zit. Van sticky spareribs en paniekpasta tot dronken dumplings en ravioli salades.
dit kookboek is je beste vriend 3d.jpg> Dit Kookboek is je Beste Vriend | €24,99

4. Pien Laat Haar Eten Zien | Pien Wekking

Tijdens een fanatieke Instagram scroll zien we natuurlijk van die fantastische tafelsettings en heerlijke gerechten, maar how the hell we dat thuis neerzetten, is blijkbaar geheim. Voor Pien niet. Zij legt het hart op tafel en deelt haar favoriete recepten en styling overtuigingen met je. Voor een avond met je vrienden en Pornstar Martini’s óf gewoon lekker voor jou alleen.
Schermafbeelding 2022-10-24 om 15.15.50.png> Pien Laat Haar Eten Zien | €26,99

5. I Dream Of Dinner – So You Don’t Have to | Ali Slagle

It’s all in the name. Een kookboek met 150 flexibele recepten voor gewoon lekker de doordeweekse dag en precies hoe Home Made Chefs ze het liefst ziet. Maximaal 8 ingrediënten, 45 minuten en 2 potten of pannen. Maak het vandaag fish ’n chips taco night, olijfolie kikkererwten bowl voor morgen en Farro Carbonara eet je voor eeuwig en altijd.
I dream of dinner 3.jpeg> I Dream of Dinner | €27,34 (Engels)

6. Een – Jamie Oliver

En zo rollen we van het ene gemaksboek in het andere. De favoriete chef van de lage landen bracht 120 heerlijke, simpele gerechten die je maakt in één pan of ovenschaal samen in een boek. Gewoon lekker eten om na je (helse) werkdag op tafel te zetten.
Schermafbeelding 2022-10-24 om 15.11.08.png> Een | €32,50

7. La Vita è Dolce – Letitia Clark

Dit boek verzorgt een enkele trip Italië in dromenland met recepten voor koekjes, cakejes, desserts en taarten voor elke gelegenheid. Niet alleen de baksels zelf zijn om over naar huis te schrijven ook de fotografie gooit hoge ogen.
3D la vita è dolce.jpg> La Vita è Dolce | €29,99

8. Mi Cocina – Rick Martínez

Rick Martínez neemt je in dit boek mee op reis door Mexico, een food reis welteverstaan. Het kwijlen staat je nader en als je gevoelig bent voor authenticiteit dan ben je aan het juiste adres. Met dit boek brengt Martínez een eerbetoon aan Mexico – waar de wortels van zijn familie liggen en als je niet vies bent van een taco op z’n tijd is dit op je lijf geschreven.
550x666.jpeg> Mi Cocina, Rick Martínez | €34,99

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.