Een ode aan de hotdog en de talloze manieren om er mee te experimenteren. Omdat we geen vreemden zijn van de Doritos Sweet Chili Pepper besloten we een crispy variant te maken vergezeld door een frisse limoenmayo. En waar zijn we zonder kaas? Precies: nergens, vandaar de Parmezaan. Een killer op (kinder)feestjes (definitely kidsproof) en een serieuze hartendief op een vrijdag-, zaterdag- of zondagavond op de bank tijdens een ordinaire American Pie bingewatch sessie.
Ingrediënten voor Crispy Sweet Chili hotdogs met Parmezaan en limoenmayo
Bereiding
- Bereid de hotdogs volgens de verpakking.
- Rasp de schil van de limoen, pers de vrucht uit, meng dit met de mayonaise en doe de mayonaise in een sausfles of een spuitzak. Verkruimel de Doritos door in de zak te knijpen of te pletten met de onderkant van een glas. Rasp de Parmezaanse kaas grof en hak de koriander fijn.
- Snijd de broodjes aan de bovenkant over de lengte in, maar niet door. Leg de hotdogs in de broodjes, spuit de limoen-mayonaise erover en bekleed vervolgens met de Doritos, Parmezaan en koriander.
Tip! Heb je geen sausfles of spuitzak besmeer dan de broodjes met de limoen-mayonaise en leg vervolgens de hotdogs erin.