Liefde gaat door de maag! 5x valentijns recepten op een rijtje

Sterre

1. Eton Mess

Dit dessert is veel minder moeilijk dan het eruit ziet. Puur comfortfood en helemaal niet verfijnd. Het heet niet voor niets 'mess'. Dit dessert is eigenlijk per ongeluk ontstaan op Eton College in Engeland, maar viel toch wel in de smaak. En zo maak jij 'm zelf: 

Ga hier naar het recept >

2. Insomnia

Mocht je een eerste, tweede of derde date hebben en een beetje indruk willen maken, of ben je een geboren verleider? Dan maak je dit warme chocoladetaartje, met zo’n lopende kern die je á la minute afbakt. Gegarandeerd succes, thank me later. Door de toevoeging van koffie maak je het extra pittig.

Ga hier naar het recept >

3. Nutella aardbeien beschuitbol

Een tosti maar dan op de zoete toer. Het perfecte ontbijt op Valentijnsdag.

Ga hier naar het recept >

4. Lagana al cioccolato - Hidde de Brabander

Al tijdens de renaissance voegden ze suiker toe aan pastadeeg, al was dat wel exclusief voor de rijkeren. Als je daar nog cacao aan toevoegt, is je leven helemaal compleet!

Ga hier naar het recept >

5. Redvelvet crêpes-taart 

De valentijnstaart van je dromen. Een aanzienlijke hoeveelheid liefdes-rode flensjes op elkaar gestapeld met een dikke laag mascarpone-slagroom mengsel ertussen. Creatief én lekker, daar kun je thuis wel mee aankomen.

Ga hier naar het recept >

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie