Ingrediënten voor Oh crêpe! je favo red velvet crêpes-taart
Benodigdheden
- Olijfolie
- Peper en grof zeezout
- Bakpan met antiaanbaklaag van ca. 18 cm doorsnede
Bereiding
- Smelt de boter voor de flensjes.
- Klop de eieren los in een ruime kom en meng met de bloem. Voeg beetje bij beetje de melk toe tot er een glad beslag ontstaat. Klop de vanillesuiker, een snuifje zout en de gesmolten boter door het beslag.
- Breng het beslag op kleur met flink wat rode kleurstof en laat daarna een kwartier rusten.
- Smelt telkens een klein klontje boter in de koekenpan en bak ongeveer 25-30 dunne flensjes van het beslag.
- Klop voor de vulling de slagroom lobbig met de helft van de poedersuiker. Roer de mascarpone los met andere helft van de poedersuiker. Schep de limoenrasp en het limoensap door de mascarpone en spatel de slagroom hier weer voorzichtig door.
- Bestrijk elk flensje dun met het mascarponemengsel. Ga zo door tot de pannenkoeken op zijn. Laat ongeveer 2 uur in de koelkast opstijven en helemaal koud worden. Bestrooi met poedersuiker.
print recept