Bereid je goed voor op carnaval met deze recepten!

Alaaf, Alaaf, Alaaf!
Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Pré Carnaval

Carnaval staat voor de deur. Trek je pak uit de kast, geef je carnavalsschoenen een poetsbeurt en maak je klaar voor dit volksfeest. Met carnaval vloeien de liters bier rijkelijk en dit kan een flinke aanslag op je lichaam zijn. Wij geven je tips en lekkere recepten waarmee jij je dit jaar goed kunt voorbereiden op de carnavalsgekte. Hiermee kun je alle alcohol, tochtige pakjes en vette happen net iets beter aan!

Begin ruim van tevoren met goed eten. Veel vitaminen en lekker gezond om je weerstand optimaal te krijgen. Ook een beetje extra sporten en op tijd gaan slapen kan geen kwaad.

En dan moet het met deze recepten helemaal goedkomen!

Pasta alla vodka

(om vast in de stemming te komen;)) Check hier het recept

Tijdens carnaval

We weten allemaal dat je tijdens carnaval nèt iets te vaak bij de snackbar of shoarmatent naar binnen loopt. Wil je dat dit jaar nou even anders doen? Wij helpen je om een goede bodem te leggen zodat je de hele avond kunt hossen. Als je namelijk een stevige bodem legt, wordt alcohol iets minder snel opgenomen in je lichaam, en hou je het langer vol. Met deze drie recepten leg jij een stevige bodem en ben jij de koning van de kroeg!

Pittige saté 'sappie'

Check hier het recept.

Hollands Stoofvlees

Check hier het recept.

Pulled pork burger

Check hier het recept.

 

 

Toch vette hap?

Wie houden we nou eigenlijk voor de gek? We weten allemaal beter, we eindigen toch wel weer in de snackbar. Soms heb je gewoon een vette hap nodig om de alcohol uit te balanceren. En ook hiervoor hebben we een paar top recepten, voor na je carnavals-avontuur. Misschien neem jij wel een date mee naar huis. Maak dan indruk met de volgende vet lekkere recepten.

 

Pizza quattro fromaggi

Check hier het recept.

Nachopizza

Check hier het recept.

Vlammetjes

Check hier het recept.

Over en uit

Op de maandag al klaar met dat gelal en die vette happen uit de muur? Maar nog wel in de sfeer willen blijven? Maak dan deze gezonde, kleurrijke gerechten om weer de oude te worden.

Geroosterde pompoen gevuld met quinoasalade

Check hier het recept.

 

Confettisalade!

Alsof het ervoor gemaakt is! Check hier het recept.

Eet smakelijk en ALAAF! Veel plezier deze carnaval!

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.