Nachopizza

Bereidingstijd:
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

nachopizza 

Ingrediënten voor de nachopizza: 

  • 75 gram half-om-half gehakt
  • Scheut olijfolie
  • Peper en zout, naar smaak
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • Dikke pizza bodem
  • 5 eetlepels kruidige tomatensaus
  • Flinke hand nachochips
  • ½ ui, in ringen gesneden
  • ¼ avocado, schoongemaakt en in blokjes gesneden
  • Jalapeño pepertjes, in ringen gesneden, naar smaak
  • 30 gram geraspte cheddarkaas

 

Bereiden:

  1. Bak het gehakt in de olijfolie rul en breng het gehakt op smaak met peper en zout naar smaak en de knoflook. Laat dit afkoelen voor je het op de pizzabodem schept. 
  2. Besmeer de pizzabodem voorzichtig met de kruidige tomatensaus.
  3. Beleg de pizza met het gehakt en verdeel daarop de nachochips, de uienringen, avocadoblokjes, jalapeños en cheddarkaas.
  4. Bak de pizza 13 á 20 minuten af in een oven van 250 °C.

 

 

Tip: Lekker om te serveren met guacamole en zure room.

 

Uit het boek: Pizza’s en Flammküchen

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.