pizza quattro fromaggi

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail


pizza quattro formaggi

Ingrediënten voor pizza quattro fromaggi

pomodori tomaat
parmezaanse kaas
provolone
gruyère
peccorino
italiaanse bodem
tomatensaus

Benodigdheden

Schaal
Kookpan

Bereiding

  1. Ontvel de tomaat, door een kruisje in de tomaat te zetten, de tomaat enkele seconde in kokend water te houden en daarna in ijskoud water te koelen. Het velletje kan er nu vanaf worden gepeld. Snijd de tomaat in kleine stukjes.
  2. Besmeer de Italiaanse bodem met de tomatensaus.
  3. Bestrooi de pizza met de tomatenstukjes en de 4 soorten kaas.
  4. Bak de pizza af.

Tip: als je van scherpe kazen houdt zou je een van bovenstaande kaassoorten kunnen vervangen door Gorgonzola.

Uit het boek: Pizza’s en Flammküchen

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.