7x de lekkerste taarten voor de feestdagen

Home Made Chefs

Wil jij de show stelen deze feestdagen? Dan zijn deze baksels precies wat je zoekt. Van fruitige pavlova tot de tarte tatin van je dromen. Met deze desserts word jij de bakkoning(in) van de avond. 

 

Lopend chocoladetaartje

Voor alle chocoladefans onder ons: deze variant is op je lijf geschreven. Het lopende chocoladetaartje wordt namelijk warm opgediend en geserveerd met een bolletje vanille-ijs. 

 

Lopend chocolaatje

Klik hier voor het recept 

 

Insomnia

Hey Casanova! De Insomnia is een chocoladebolletje waar je gegarandeerd indruk mee zult maken op je schoonouders of Tinder date. Thank us later.

Insomnia

Klik hier voor het recept 

 

Lekker op zijn frans; Tarte tartin à la glace

Dit is hét moment waar je jezelf op je blote knietjes bedankt voor het aanschaffen van die airfryer. Waar het lijkt alsof je uren in de keuken hebt gestaan, maak je deze tarte tartin in een handomdraai. 

 

Tarte Tatin

Klik hier voor het recept

 

Pavlova met rood fruit 

De Pavlova dankt zijn naam aan de Russische balletdanseres: Anna Pavlova. En net als haar valt dit nagerecht te omschrijven als een ware showstopper.

 

Pavlova

Klik hier voor het recept

 

Wokking lekkere appeltaartjes

De naam laat 't al een beetje doorschemeren, maar deze exemplaren worden je wok bereidt. Niet alleen wokking lekker, maar ook wokking snel. 

 

Wokking appeltaartjes

Klik hier voor het recept

 

Say Cheese(cake)!

De Cheesecake lijkt heel Amerikaans, maar wist je dat in een van de eerste Nederlandstalige kookboeken ook al een recept van cheesecake staat? Het bereiden van de caestaerte is de uitgelezen kans om tijdens het kerstdiner naar je algemene kennis te verwijzen. 

 

Cheesecake

Klik hier voor het recept 

 

Dronken cake met rum-rozijnen en butterscotch

Voor een bierprijsje een champagne behandeling. Deze dronken cake is dé manier om de feestdagen goed te vieren. 

 

Rum cake

Klik hier voor het recept

 

 

 

 

Bekijk hier ook het 4-gangen kerstmenu van 2020.

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie