Deze blog is voor de tosti liefhebbers

Home Made Chefs

Nee, nee, dit is geen broodje aap. Deze tosti’s zijn als lekkerste uit de test gekomen.

 

Croque monsieur classic

Croque monsieur; één van de meest gegeten tosti's in Frankrijk en België en tegenwoordig op elke menu kaart te vinden in Nederland. Met deze tosti zit je, net als het eitje, gebakken.

Klik hier voor het recept.

 

Philly steak pleasure

Ben jij een grote eter? Denk jij dat je deze tosti kan bedwingen? Give it a try en laat zien wat je in huis hebt. Deze tosti is belegd met malse entrecote en plakken cheddar. Deze tosti wil je eten!

Klik hier voor het recept.

 

Appel-kaneel tosti

Of je deze tosti eet als ontbijt, lunch of dessert, het is hoe dan ook een verwennerij. De combinatie van de diverse ingrediënten zorgen ervoor dat je een klein appeltaartje op je tosti hebt. Let op met kinderen, want in dit toppertje wordt ook rum gebruikt.

Klik hier voor het recept.

 

Drunken shrimp tosti met whiskysaus

Ben jij niet vies van een visje? Dan is deze drunken shrimp tosti perfect voor jou. De tosti wordt bereid met verse Hollandse garnalen, smeuïge kaas, en niet te vergeten, whiskysaus.

Klik hier voor het recept.

 

Quattro staggioni, alles in één

Zoals mama (bedenk hier een Italiaans accent bij) hem maakte. Deze quattro staggioni tosti brengt je in Italiaanse sferen. Dus zit niet te dromen jongen, eet toch je tosti.

Klik hier voor het recept.

 

 The King of Rock ’n roll

Deze topper heet niet voor niets The King. De tosti wordt bereid zoals de enige echte Elvis hem lekker vond. Smeuïge pindakaas, frisse jam en een lekker banaantje. Zo rock jij je lunch net zo hard als Elvis.

Klik hier voor het recept.

 

Zit er niks voor je tussen? No worries, hier vind je al onze tosti recepten. 

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie