Bereidingstijd: 10-20 minuten / 2-4 personen

Drunken shrimp tosti met whiskysaus

Tosti met garnaaltjes 

Ingrediënten voor de tosti met garnaaltjes en whiskysaus: 

  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • ½ eetlepel whisky  
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • Paar takjes dille fijngesneden
  • 2 eetlepels smeuïge roomkaas
  • 4 sneetjes lampionbrood wit
  • Boter

 

Extra benodigdheden: 
Mengkom
Garde

 

Bereiden:

  1. Meng in de mengkom de mayonaise, tomatenketchup en de whisky.
  2. Meng de Hollandse garnalen en dille door de smeuïge roomkaas.
  3. Besmeer hiermee 2 sneetjes brood, dek af met de andere sneetjes brood.
  4. Besmeer de buitenkant van de tosti met boter, grill de tosti daarna goudbruin.
  5. Serveer de tosti met de whiskysaus en garneer met een mooie pluk dille.

Voor meer tosti recepten klik hier

Tip: uiteraard kun je ook variëren met andere soorten garnalen of bijvoorbeeld rivierkreeftstaartjes, maar neem dan wel de voorgegaarde garnaaltjes. 

 

Het recept voor de tosti met garnaaltjes en whisky komt uit het boek: Tosti's met een twist

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest