Eieren pocheren doe je zo!

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Eieren pocheren: het lijkt een stuk moeilijker dan het werkelijk is, daarom schrijven wij een mini-stappenplan waarmee we de vraag hoe pocheer je eieren voor eens en altijd beantwoorden.

Ingrediënten voor Eieren pocheren doe je zo!

Water
Verse eieren
Flinke scheut azijn

Benodigdheden

Kookpan, schuimspaan

Bereiding

  1. Vul een pan met water en breng aan de kook.
  2. Voeg een flinke scheut azijn aan het water toe.
  3. Maak met een garde (of lepel) een draaikolk in het water, door grote rondjes te draaien in de pan. Dit zorgt ervoor dat het ei bij elkaar blijft.
  4. Breek het ei in het midden van de draaikolk. Wacht voor een zachtgekookt ei 3 minuten.
  5. Haal het gepocheerde ei uit het water met een schuimspaan.

Onces you go for a poached egg, you never go back. Dus nu kun je los. Ga je voor aspergerisotto met een gepocheerd eigroene asperges met serranoham met een gepocheerd ei, een tosti eggs benedict of toch liever een eggs benny vega burger.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen