Vijf Vurige Valentijnsdesserts

Het is zover. De dag van de liefde is aangebroken! Nu zijn wij van mening dat je niet beter je liefde kan uiten dan met een dessert. Dus heb jij een spannende eerste-valentijnsdate, wil je je long-time lover verrassen, of gewoon voor jezelf of vrienden een lekker dessert maken? Lees dan snel verder, want wij geven je 5 fantastische Valentijns-desserts waar je gegarandeerd indruk mee maakt.

Oh en ben je nou niet zo'n ster in de keuken? Geen zorgen, sommige van de recepten zijn heel simpel en nog altijd even indrukwekkend. Dus laat je date in katzwijm vallen of je nu een keukenprins(es) bent of niet!

1. Tarte tatin met roomijs. 

Met deze klassieker kun je bijna niet fout zitten. Een warm taartje met een flinke bol roomijs. Je kunt dit heerlijke dessert maken met welk fruit jij (of je date, tip!) lekker vind.

Klik op de foto voor het recept. 

2. Chocolade droomtaart van juutlovesfood. 

De titel van deze heerlijke choco-taart zegt eigenlijk al genoeg. En kijk nou wat een plaatje! Als je date hier niet van onder de indruk is, dan weten wij het niet meer! Succes gegarandeerd!

Klik op de foto voor het recept. 

3. Lopend Chocoladetaartje. 

Wij stellen voor om deze in een iets grotere bakvorm te bakken. En dan vervolgens natuurlijk midden op tafel om romantisch te delen. De vraag is alleen: wie mag als eerst zijn/haar lepel erin prikken zodat de vloeibare kern met chocolade eruit loopt...

Klik op de foto voor het recept. 

4. Chocolade hazelnoot fondue. 

Dit is als je het ons vraagt hèt ultieme valentijns dessert. De fondue is super makkelijk te maken, en je kunt helemaal uit je bol gaan met dippers. Fruit, marshmallows, koekjes, snoep, noem het maar op! En gezellig om samen te doen natuurlijk! 

Klik op de foto voor het recept. 

5. Insomnia van Hidde de Brabander. 

Dit dessert kost je misschien iets meer moeite, maar maakt absoluut indruk. Thank us later. Hij verschilt van het lopend chocoladetaartje vanwege de toevoeging van koffie en net iets andere bereiding. Tip: maak deze van tevoren al een keertje, zodat je weet hoe 'ie moet en niet voor lul staat op je date! 

Klik op de foto voor het recept. 

 

Succes en geniet van de avond, lovebirds! 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie