Hét recept voor je zelfgemaakte chiliolie

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Hét recept voor je zelfgemaakte chiliolie

kleine chilipepers
gedroogde chilipepers
chilivlokken
knoflook, ongepeld
olijfolie

Benodigdheden

Bereiding

  1. Doe de kleine chilipepers, gedroogde chilipepers en chilivlokken in een pan.
  2. Snijd de ongepelde tenen knoflook in tweeën en voeg toe aan de pepers.
  3. Voeg de olijfolie toe en verhit het geheel circa 5 minuten zodat de smaken zich mooi kunnen mengen.
  4. Zeef de olie.
  5. Doe de kleine chilipepers en de gedroogde chilipepers, de chilivlokken en de knoflook in een fles.
  6. Voeg de warme olie toe en laat minstens een nacht trekken.

Ook je eigen sambal maken? Wij hebben het recept van Oma Irene voor je!

 

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen