Dit zijn de nieuwste hotspots in Rotterdam

Home Made Chefs

Op zoek naar een hotspot? Dit zijn de nieuwste in Rotterdam

 

Nieuw, nieuwer, nieuwst. Jazeker, je leest het goed. Ook in deze tijden komen er nieuwe hotspots op de markt. Van plekken om wijntjes te tappen tot aan een juicy burger, er is van alles te beleven. En omdat jij graag op de hoogte blijft hebben wij de Rotterdamse hotspots van het moment op een rijtje gezet.

 

The Goat - Rotterdam

Old American, juicy en playful. Dit restaurant is gevestigd aan de Schiedamse vest (zijstraat Witte de With) en is one of a kind. Het is een luxe in ’n out waar je high quality junkfood geserveerd krijgt. Naast goed comfort food, kan jij jezelf vermaken in de arcade area waar je oude vertrouwde spellen kunt herbeleven, denk hierbij aan PacMan, Tetris en nog veel meer. Must try op de kaart: chicken and waffles, de combinatie tussen de gefrituurde kip en de zoete wafels is iets wat je nog niet vaak hebt geproefd in Nederland. Voor de echte waaghals, de legendairy; chicken and waffles, mét een bol ijs naar keuze en syrup. 

Zin in iets unieks, dan is dit wat je zoekt. 

Schiedamse Vest 14, Rotterdam

Hotspots Rotterdam

Foto is afkomstig van The Goat

 

TIWYA (This Is Who You Are)- Rotterdam

Dit Indonesische restaurant opende pasgeleden haar deuren in het prachtige Rotterdam, aan de Kruiskade. TIWYA zorgt er samen met hun inspirerende interieur, geur van specerijen en meeslepende muziek voor dat jij de beste versie van jezelf naar boven haalt. Zij zorgen voor een onvergetelijke ervaring, lekkere drankjes, en om de avond af te sluiten een fantastische dansvloer (oké, die telt nu even niet, maar zodra we weer op stap mogen, dan is dit zeker een aanrader). Zo kan jij laten zien wie jij echt bent.

Kruiskade 15, Rotterdam

Hotspots Rotterdam

Foto is afkomstig van TIWYA

 

Wijnbar walsjérôt - Rotterdam

Een overvloed aan keuze en ook nog de mogelijkheid om ze zelf te tappen, bij wijnbar Walsjérôt is dit mogelijk. Hier kunnen jij en al je vrienden genieten van diverse wijnen nadat je ze zelf hebt kunnen tappen.

Het concept dat zij hanteren werkt als volgt: bij aankomst krijg je een soort creditcard overhandigd waar je een bedrag op zet. Met deze kaart loop je zelf naar de muur met wijnen en tap je, na het scannen van de kaart, je eigen wijn. Hierdoor kun je kiezen of je een slok, een half glas of een heel glas wilt hebben van de door jou gekozen wijn. Hierdoor kun je alle wijnen proberen en kijken welke bij jou past. Zo organiseer jij je eigen wijnproeverij.

Probeer ook deze fantastische wijnplekken in Amsterdam.

Bentinckplein 5, Rotterdam

Hotspots Rotterdam

Foto is afkomstig van Wijnbar Walsjérôt

 

 

Fontein Rooftop - Rotterdam

Met een 360-graden uitzicht is Fontein Rooftop een geweldige plek om te zitten. Het restaurant is vernoemd naar de Hofpleinfontein, waar het recht tegenover ligt, en heeft sinds deze zomer ook een rooftop waar gezeten kan worden. Naast het geweldige uitzicht over heel Rotterdam, kun je hier genieten van lekker drankjes en een uitgebreid diner.

Dit is de perfecte plek om te dineren met een fantastisch uitzicht.

Hofplein 19, Rotterdam

Hotspots Rotterdam

Foto is afkomstig van Fontein

 

 

Hotel Unplugged - Rotterdam

Ben jij een echte fan van technologie of vind je het gewoon superhandig? Dan is dit het hotel waar je naar op zoek bent. Hotel Unplugged heeft een uniek design en heeft naast een comfortabel bed, waar je de hele dag op wilt liggen, een volledige geautomatiseerde kamer. Bij binnenkomst kan je met je telefoon een QR-code scannen, waardoor je met je mobiele telefoon vrijwel de hele kamer kunt bedienen.

Zo kan jij lekker in je bed blijven liggen, terwijl je alles via je telefoon fixt.

Eendrachtsplein 12, Rotterdam

Hotspots Rotterdam

Foto is afkomstig van Hotel Unplugged

 

Ajisan Authentic Tokyo Ramen - Rotterdam

Divers eten, tof interieur en een indrukwekkende muurschildering. Ajisan is een Ramen toko dat rekening houdt met al je wensen, zodat jij kunt genieten van alle dingen die jij lekker vindt. Naast het diverse eten worden de ramen zo gezond en natuurlijk mogelijk gemaakt, dus zonder chemische smaakstoffen. Zo proef je alleen maar verse ingrediënten.

Bekijk hier nog meer ramen hotspots.

Coolsingel 123, Rotterdam

Hotspots Rotterdam

Foto is afkomstig van Ajisan Ramen

 

Bonza - Rotterdam

Ambacht, passie en kwaliteit. Samen met een heerlijke kop koffie en goede wifi connectie is dit een geweldige plek om lekker aan het werk te gaan. Bonza haalt hun koffiebonen bij een organisatie die zich inzet voor de boeren, zodat ook zij een eerlijke prijs krijgen.

Naast een goede werkplek, kun je hier ook gezellig samen komen om bij te kletsen bij een heerlijke bak koffie en door het huis gemaakte cakejes.

Zomerhofstraat 71, Rotterdam

Hotspots Rotterdam

Foto is afkomstig van Bonza

 

Roast - Rotterdam

Het concept is eenvoudig, goede koffie en een lekkere babbel. De werknemers komen uit alle hoeken van de wereld en hebben hun cultuur en ervaring samengebracht om een goede kop koffie voor je neer te zetten. Dus smacht je naar een echte lekkere bak, dan is dit waar je moet wezen.

Middellandplein 21B, Rotterdam

Hotspots Rotterdam

Foto is afkomstig van Roast

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie