Dit zijn de plekken in Amsterdan waar je kunt genieten van lekkere wijn

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Op zoek naar de plek om lekker te gaan wijnen met je vrienden of je geliefde? Hier moet je wezen

 

Amsterdam, de plek om eens lekker wat tijd te spenderen, en dat doe je toch het liefste met een goed glas wijn. Gelukkig zijn er in Amsterdam een overvloed aan diverse wijnbars, maar met zoveel keuze, welke moet je nu kiezen? Deze vraag hebben wij gelukkig al voor jou beantwoordt, zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Dit zijn de plekken waar je moet wezen.

 

 

Blend coffee & wine

 

Blend is een all-day mediterraan café en streeft naar een ontspannen en huiselijke sfeer. Naast een goede bak Italiaanse koffie serveren zij wijn om van te dromen. Naast je wijn kun je hier een borrelplankje bestellen met diverse hapjes, of als je meer honger hebt is het ook mogelijk om hier uitgebreid te dineren.

Oranje-Vrijstraatplein 40 – Amsterdam

 

Wijnen Amsterdam

 

Foto is afkomstig van Blend coffee wine

 

 

 Alex + Pinard

 

Een bijzondere naam en heerlijke wijn. Bij Alex + Pinard worden glazenvol levendige wijn geschonken, die samen met smakelijke gerechtjes en gezellige vibes worden geserveerd. De wijnen die zij schenken zijn natuurlijke en authentieke wijnen die je de smaken van druif, passie en vakmanschap laten beleven. Dus ga eens langs en laat je wijn lekker walsen in je glas.

 

Dapperstraat 10 – Amterdam

 

Wijnen Amsterdam

 

Foto is afkomstig van Alex + Pinard

 

 

Shiraz

 

Dit is de plek om wijn uit te proberen. Shiraz is naast een gezellige plek om te wijnen ook een wijnboutique. Hierdoor kun je nadat je een heerlijke wijn gevonden en geproefd hebt deze kopen in hun enorme assortiment, zo kan jij ook thuis blijven genieten. Ze zijn niet voor niets verkozen tot beste wijnbar van 2019.

 

Laanbijnsgracht 267-HS

 

Wijnen Amsterdam

 

Foto is afkomstig van Shiraz

 

 

Rayleigh & Ramsay

 

Dit is de snoepwinkel voor volwassenen. Zij vinden dat een goed glas wijn voor iedereen beschikbaar hoort te zijn. Hierom hebben zij ervoor gekozen om een horeca-concept te creëren waarbij je uit meer dan 100 diverse wijnen kunt kiezen voor een goede prijs. Ondanks de vele wijnen blijven ze een echt café, hierdoor kun je naast een lekker glas wijn ook diverse hapjes bestellen of overstappen op een biertje van de tap, maar onthoud “wijn na bier geeft plezier, bier na wijn geeft venijn”.

 

Van Woustraat 97 – Amsterdam

 

Wijnen Amsterdam

 

Foto is afkomstig van Rayleigh & Ramsay

 

GlouGlou

 

Deze wijn heeft zich gefocust op de vins naturel wijn. Dit zijn wijnen die op een natuurlijke manier worden gemaakt, dus zonder toevoegingen. Met keuze uit ruim 60 verschillende wijnen en het leerzame advies van de bediening is dit een heerlijk plek om jezelf in verschillende soorten wijnen te storten. En maak je maar geen zorgen, want ook hier hebben ze een kleine kaart met eten, zo kan je naast je natuurlijke wijn genieten van lekkere hapjes.

 

Tweede van der Helststraat 3 – Amsterdam

 

Wijnen Amsterdam

 

Foto is afkomstig van GlouGlou

 

 

4850

 

4850, gebaseerd op de plek waar ze gevestigd zijn, namelijk Camperstraat 48-50. Deze Scandinavische wijnbar en koffiebar is twee in één. Overdag serveren zij Zweedse koffie met verrukkelijke lunchgerechten, terwijl zij zich in de avond omtoveren tot een fantastisch restaurant. Hier kun je dan genieten van heerlijke stevige maaltijd en Scandinavische wijnen.

 

Camperstraat 48-50 – Amsterdam

 

Wijnen Amsterdam

 

Foto is afkomstig van 4850

 

Bubbles & Wines

 

In één van de oudste straatjes van Amsterdam bevindt zich deze sfeervolle wijn- en champagnebar. Zij serveren meer dan 55 wijnen per glas. Zij zorgen voor hun wijnen als het hun eigen kinderen zijn. Wanneer er een fles wrodt geopend, wordt deze in een geavanceerd wijn bewaarsysteem gelegd. Dit zorgt er voor dat de kwaliteit wordt behouden en jou wijn dus altijd in topconditie is. Dus ben je in de buurt van de Dam? Ga dan eens langs en geniet van een van hun top wijnen.

 

Nes 37 – Amsterdam

 

Wijnen Amsterdam

 

Foto is afkomstig van Bubbles & Wines

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.