Zo op tafel: Makkelijke beef yakitori

Bereidingstijd:
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor de Yakitori spiesjes:

  • 500 gram biefstuk, in blokjes gesneden van 3 x 3 cm
  • 1 rode peper, aan zeer fijne ringen gesneden
  • sap van een halve limoen
  • 100 mililiter hoisinsaus
  • ½ eetlepel sesamolie
  • partjes gesneden van een halve limoen

Extra nodig: satéprikkers, grillpan.

Bereiden:

  1. Meng in een kom de rode peper, sap van een halve limoen, hoisinsaus en een scheutje sesamolie. Doe het vlees in deze marinade. Dek de kom af met plasticfolie en laat circa 10 minuten marineren in de koelkast. Leg ondertussen de satéprikkers in water, zodat ze niet verbranden tijdens het grillen.
  2. Rijg het vlees aan de satéprikkers.
  3. Grill de yakitori om en om goudbruin en medium-rare. 

Tip: Serveer de spiesjes met rijst en bimi. Of maak een simpele groenten wokschotel bij de beef yakitori spiesjes. 

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen