Zelf maken en helemaal niet moeilijk: chocoladepudding!

Bereidingstijd:
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor de chocoladepudding:

  • 35 gram maiszetmeel 
  • 50 gram suiker
  • 30 gram cacaopoeder
  • 100 gram slagroom 
  • 400 gram melk 

Extra nodig: puddingvorm van 500 mililiter inhoud. 

Bereiden:

  1. Meng het maiszetmeel met de suiker en cacaopoeder door de slagroom. 
  2. Breng de melk aan de kook en giet het cacaoroom door de melk. Roer tot een gladde massa. Kook al roerend de pudding langzaam gaar. 
  3. De pudding is goed als je je spatel door de pudding haalt, je vinger er langs trekt en de pudding niet meer doorloopt. 
  4. Spoel de vorm om in koud water en giet de puddingmassa erin. 
  5. Laat afkoelen en minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

 

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.