Ingrediënten voor Tosti met Noorse zalm, dille en mosterd
Benodigdheden
- Peper en zout
- Scheutje olijfolie
- Tosti-ijzer
Bereiding
- Meng de zalmtartaar met de fijngesneden dille, mosterd, citroenrasp en peper en zout.
- Snijd de kadetjes open en vul deze ruim met de zalmtartaar, verdeel op de tartaar de plakjes ei. De buitenkant van de kadetjes besprenkelen met een scheutje olijfolie.
- Grill de kadetjes goudbruin. De zalm mag rauw blijven, als je dat niet lekker vindt, grill je de kadetjes wat langer.
- Serveer de tosti met Noorse zalm met een partje citroen.
Het recept voor de tosti met Noorse zalm komt uit het boek: Tosti's met een twist
Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld
Uiteraard hebben wij nog veel meer lekkere lunchgerechten. Benieuwd? Kijk dan snel hier!