Tosti met Noorse zalm, dille en mosterd

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Probeer eens zalm op je tosti! Lekker met dille en mosterd.
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

tosti met zalm

Ingrediënten voor Tosti met Noorse zalm, dille en mosterd

verse Noorse zalm, als tartaar gehakt
dille, fijngesneden
grove mosterd
Rasp van citroen
witte kadetjes
hardgekookte eitjes, gepeld en in plakken gesneden

Benodigdheden

  • Peper en zout
  • Scheutje olijfolie
  • Tosti-ijzer

Bereiding

  1. Meng de zalmtartaar met de fijngesneden dille, mosterd, citroenrasp en peper en zout.
  2. Snijd de kadetjes open en vul deze ruim met de zalmtartaar, verdeel op de tartaar de plakjes ei. De buitenkant van de kadetjes besprenkelen met een scheutje olijfolie.
  3. Grill de kadetjes goudbruin. De zalm mag rauw blijven, als je dat niet lekker vindt, grill je de kadetjes wat langer.
  4. Serveer de tosti met Noorse zalm met een partje citroen.

Het recept voor de tosti met Noorse zalm komt uit het boek: Tosti's met een twist

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Uiteraard hebben wij nog veel meer lekkere lunchgerechten. Benieuwd? Kijk dan snel hier!

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen