Sunday roast: Cassoulet met Kip

Bereidingstijd:
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor de kip-cassoulet: 

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 350 gram kippendijfilet
  • 100 gram bacon, in reepjes
  • 1 ui, fijngehakt
  • 175 gram kastanjechampignons, in plakjes
  • peper
  • 400 mililiter kippenbouillon
  • 50 mililiter vloeibare slagroom
  • 1 blik cannellinibonen (400g), afgespoeld en uitgelekt

Bereiden:

  1. Verhit de olijfolie in een ruime pan. Bak de kippendijfilet goudbruin aan. Schep uit de pan en zet apart. 
  2. Bak de bacon, de ui en de kastanjechampignons 5 minuten totdat deze beginnen te kleuren. Breng op smaak met peper.
  3. Leg de kippendijfilet terug in de pan, voeg de kippenbouillon, de slagroom en de cannellinibonen toe en roer goed door. 
  4. Stoof met de deksel de pan op zacht vuur in circa 20 minuten gaar.

Tip: Lekker met parelgort. 

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen