Tosti time! Suikerbroodtosti met peer en smeuïge blauwe kaas.

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Tosti time! Suikerbroodtosti met peer en smeuïge blauwe kaas.

suikerbrood
Boter
Danish Blue (of een andere milde blauwe kaas)
rijpe handpeer

Benodigdheden

Tosti-ijzer

Bereiding

  1. Besmeer de 4 sneetjes suikerbrood aan 2 zijden dun met boter. Snijd de blauwe kaas in dunne plakjes en beleg 2 sneetjes suikerbrood.
  2. Schil de peer, snijd de peer daarna in kwarten en snijd het klokhuis weg. Snijd ieder kwart van de peer in dunne plakjes welke je op de sneetjes suikerbrood met blauwe kaas verdeelt. Bewaar 6 dunne plakjes van de peer om als garnering te gebruiken. Bedek de belegde sneetjes suikerbrood met de tweede snee suikerbrood.
  3. Grill de tosti’s tot ze goudbruin zijn. Let wel goed op, suikerbrood zal sneller kleuren dan een normale boterham.
  4. Serveer de tosti met de extra plakjes peer.

Tip: Deze tosti smaakt heerlijk als bijgerecht bij een winterse salade.

 

Dit recept komt uit het boek: Tosti's met een twist.

Samenwerkingen:

Bowls & Dishes
Saskia Lelieveld 

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen