Rijstepap

Bereidingstijd:
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor de rijstepap:

  • 1 vanillestokje
  • 500 mililiter volle melk
  • 150 gram dessertrijst
  • 50 gram krenten
  • 50 gram rozijnen
  • 50 gram suiker
  • Kaneelpoeder, roomboter

 

Bereiden:

  1. Halveer het vanillestok in de lengte en schraap het merg eruit. Breng de melk aan de kook en voeg de rijst met de vanille en de uitgeschraapte vanillestokje, rozijnen en krenten. Voeg daarna pas de suiker toe. Verwijder het stokje.
  2. Serveer de rijstepap met een beetje kaneelpoeder en een klontje roomboter.

 

Uit het boek: Masterclass Desserts

Samenwerkingen:
Bowls and dishes
Saskia Lelieveld

 

 

 

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen