Snijden, bakken, klaar! De ricotta traybake

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Een gemakkelijk en snel gerecht
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Snijden, bakken, klaar! De ricotta traybake

puntpaprika
courgette
Aviko Gratins Tomaat & Mozzarella
tijm
knoflook
ricotta
tros cherrytomaatjes
chilivlokken
gedroogde oregano

Benodigdheden

  • Peper en grof zeezout
  • Olijfolie
  • Oven met bakplaat en bakpapier

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210 graden.
  2. Leg alvast een bakplaat met bakpapier klaar om de ingrediënten over te verdelen.
  3. Snijd vervolgens de puntpaprika en courgette in grove stukken.
  4. Stort de ricotta in het midden van de bakplaat. Verdeel de gratins over de bakplaat.
  5. Meng de grove groenten samen met de olijfolie, chilivlokken en gedroogde oregano, verdeel vervolgens de groenten over de bakplaat.
  6. Plaats als laatst de takjes tijm over de bakplaat.
  7. Bak ongeveer 25/30 minuten tot de groenten gaar zijn, en de gratins en de ricotta bruin gekleurd zijn.

 

Benieuwd naar andere ovenschotels? Klik hier.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen