Quinoa met geroosterde worteltjes, YES!

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Een heerlijke maaltijdsalade vol met groenten.

Benodigdheden

Bereiding

  1. Leg de geschilde bospenen op een ovenschaal en schep er de honing , citroensap, een scheut olijfolie en peper en zout naar smaak overheen. Wentel de worteltjes hier goed doorheen. Rooster de worteltjes in de oven op 180 graden in 15-20 minuten en roer ze regelmatig door. Voeg als ze te snel kleuren een beetje water toe. Als de worteltjes zacht worden kunnen ze uit de oven.
  2. Kook ondertussen de quinoa naar aanwijzing op de verpakking. Laat de quinoa daarna afkoelen tot kamertemperatuur.
  3. Meng de gekoelde quinoa met het vocht van de worteltjes op de bakplaat, de preireepjes, granaatappelpitjes, hazelnoten, rucola en fetablokjes. Maak de salade verder op smaak met citroenrasp, peper en zout en olijfolie. Serveer er de geroosterde worteltjes bovenop.

Dit gerecht komt uit het boek: Vega Lekker.

Samenwerkingen:

Bowls & Dishes
Saskia Lelieveld

Meer lekkere salade recepten? Klik hier!

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen