Pizza prosciutto

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Dé weekend treat: Pizza Prosciutto!
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Deze zondag schreeuwt om een lekker pizza-op-de-bank-film-aan-en-niet-meer-naar-buiten recept. Volg je ons nog? Laten wij nou net zo'n recept voor je in huis hebben! Met deze prosciutto pizza kan jouw avond sowieso niet meer stuk. Nu alleen nog een goeie film uitzoeken. En let's Netflix & Chill... ;)

Oh, en op deze luie zondag gaan we voor gemak. Uiteraard kun je de bodem en tomatensaus zelf maken. Maar als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan, is dit een perfect alternatief! 

image.jpeg

Ingrediënten voor Pizza prosciutto

pizzabodem
tomatensaus
buffelmozzarella
prosciutto
rucola
olijfolie
verse italiaanse kruiden

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden celcius
  2. Besmeer de bodem met de tomatensaus. Snijd de verse italiaanse kruiden en voeg deze toe aan de saus.
  3. Snijd de mozzarella in plakjes. Beleg daarna de pizza met de mozzarella plakjes en de plakjes prosciutto.
  4. Bak de pizza af in circa 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Haal de pizza uit de oven en maak af met een beetje rucola en goede olijfolie.

Het recept komt uit het boek Pizza & Flammkuchen van Danny Jansen. En die bestel je: hier!

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen