Hoe kom je de herfst door met een lekker warm gevoel? Met deze verrukkelijke Harira soep natuurlijk. Deze soep zit bomvol ingrediënten en smaakjes en is heerlijk tijdens dit kille weer.
Ingrediënten voor Marokkaanse harira soep
Benodigdheden
Bereiding
- Verhit de olijfolie in een soeppan op laag vuur, fruit de ui en de knoflook 3 minuten aan. Voeg de komijnpoeder, ras el hanout poeder en de paprikapoeder toe en roer goed door.
- Voeg de tomatenblokjes, groentebouillon en de kikkererwten toe en laat 1 uur zachtjes doorkoken. Blijf regelmatig roeren.
- Voeg de vermicelli toe en kook zoals staat beschreven op de verpakking.
- Vul een kom met de Marokkaanse soep, bestrooi met verse koriander en garneer met een partje citroen.
Tip: heerlijk met Marokkaans brood.
Uit het boek: Slow Cooking
Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld