Makkelijke pantosti met rollade en kruidenboter

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Vergeet je regular ham-kaas tosti
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Makkelijke pantosti met rollade en kruidenboter

desem wit brood of stevig wit vloerbrood
Emmentaler kaas in plakjes
groene kruidenboter
leftover vlees (zoals onze rollade met garam masala glaze)

Benodigdheden

Koekenpan

Bereiding

  1. Snij plakken brood van ongeveer 1,5 cm dik. Besmeer de bakzijdes met kruidenboter en leg de sneetjes brood in een grote koekenpan op laag vuur met de boterzijde omlaag.
  2. Beleg tijdens het bakken de helft van de boterhammen met plakken van de kaas, daarna de plakjes rollade en dan weer kaas. Leg de tweede met boter gesmeerde boterham op de kaas en bak de tosti goudbruin. Keer tot de kaas gesmolten is en de buitenkant goudbruin. Besmeer eventueel nogmaals voor het serveren met kruidenboter.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen