Leuke borrelhap: Papadums met avocado en crème fraîche

Bereidingstijd:
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor de papadums: 

  • 100 gram crème fraîche
  • Beetje bieslook, fijngesneden en wat extra takjes
  • Peper en zout
  • 1 kleine rode ui, in dunne ringen gesneden
  • ½ avocado, in kleine blokjes gesneden
  • ½ limoen, rasp en sap
  • 2 papadums, gefrituurd

Bereiden:

  1. Klop de crème fraîche met wat bieslook en peper en zout tot een romige massa.
  2. Marineer de rode ui ringetjes en avocadoblokjes in de limoenrasp en –sap. 
  3. Breek de papadums in stukken (zo groot als jij wil). Beleg deze met een paar lepeltjes crème fraîche, en drapeer hier overheen de avocadoblokjes en uien. Garneer met bieslook. 
  4. Serveer direct. 

 

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen