Langzaam gegaarde buikspek, Amerikaanse koolsla en bbq saus met rum

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

 

Ingrediënten voor Langzaam gegaarde buikspek, Amerikaanse koolsla en bbq saus met rum

stukjes buikspek
witte kool
winterpeen
yoghurt
zoetzure saus
water
azijn
suiker
bbq saus
rum

Benodigdheden

Bereiding

  1. Zet een steelpan op een middelhoog vuur en stop hier het water, de azijn en de suiker in. Kook dit in zijn geheel op. Dit wordt je zoetzure saus.
  2. Snij vervolgens de witte kool fijn en giet hier de zoetzure saus overheen.
  3. Snij nu de winterpeen in reepjes en voeg dit toe aan de witte kool. Laat dit in zijn geheel afkoelen.
  4. Giet hier yoghurt aan toe en zet dit weg in de koelkast.
  5. Maak nu met 100 ml bbq saus en rum, naar eigen smaak, de saus. Laat dit samen even inkoken tot het een mooi geheel is.
  6. Pak een grill pan en grill hier de buikspek langzaam in tot deze mooi goudbruin en krokant is. Voeg hier zout en peper aan toen, naar eigen smaak.
  7. Snij de buikspek doormidden en serveer met de winterpeen en witte kool uit de koelkast en de bbq rum saus.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen