Krokante Gnocchi met tomaten, basilicum, mozzarella & pijnboompitten

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

MAKKELIJKE BP p. 132-133 krokante gnocchi met tomaat, basilicum & mozzarella.jpg

Ingrediënten voor Krokante Gnocchi met tomaten, basilicum, mozzarella & pijnboompitten

gnocchi
olijfolie
goede trostomaten, in 8 parten
mozzarella, in blokjes van 1 cm
basilicum
zeezout en versgemalen zwarte peper
pijnboompitten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C hetelucht / 220 °C elektrisch.
  2. Doe de gnocchi in een grote kom en schenk er kokend water over tot ze ermee bedekt zijn. Laat 2 minuten staan, giet af en laat goed uitlekken.
  3. Doe de gegaarde gnocchi in een ovenschaal en schep de olijfolie erdoor. Leg de tomaat, mozzarella en de helft van het basilicum erbij, bestrooi met zeezout en zwarte peper en zet 20 minuten in de oven. Strooi dan de pijnboompitten erover en zet de ovenschaal nog 5 minuten terug in de oven.
  4. Bestrooi met de rest van de basilicumblaadjes, in stukjes gescheurd, en dien meteen op.

Dit recept (en dit fantastische recept met lamsgehaktballetjes en bulgur) komt uit het boek: De Makkelijke Bakplaat van bakplaten koningin Rukmini. Step-up your weeknight dinners met de hulp van dit kookboek.
3D de makkelijke bakplaat.jpg

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.