Kokos-chili-vleugeltjes

Bereidingstijd: 1 uur+
Het werkt gewoon perfect en is waanzinnig lekker
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Om je gasten net zo goed te vriend te houden als dit kookboek kun je voor de vrijmibo maar beter genoeg van deze kokos-chili-vleugeltjes maken. Het is een van de recepten die zich zelf creëerden in het 'Dit kookboek is je beste vriend'. Het werkt gewoon perfect en is waanzinnig lekker! Have a freaky friday to y'all!

Ingrediënten voor Kokos-chili-vleugeltjes

kipvleugeltjes
kerriepoeder
gerookte-paprikapoeder
zeezout
kokosrasp
panko of paneermeel
Voor de marinade
kokosyoghurt
fijngeraspte kurkuma
mild paprikapoeder
geraspte gemberwortel
geperste knoflook
uienpoeder
gemalen koriander

Benodigdheden

Grote kom en bakplaat

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade in een grote bak met deksel, leg de kipvleugeltjes erin en masseer de marinade er goed in.
  2. Dek de bak af en zet voor minstens een uur in de koelkast. (mag ook al een dag van te voren)
  3. Laat de kip op kamertemperatuur komen en verwarm de oven voor op 160 graden hetelucht / 180 graden elektrische oven.
  4. Meng het kerriepoeder, paprikapoeder, zout, kokosrasp en panko in een grote kom.
  5. Geef de vleugeltjes een jasje door ze door dit kruimelige mengsel te halen en leg ze op een grote met bakpapier beklede bakplaat.
  6. Bak voor 40 min en keer halverwege een keer om.

Dit recept en nog meer van die fantastische alledaagse - net als deze broccoli-kaasstaart - kun je in het kookboek: Dit Kookboek Is Je Beste Vriend, van Lucy Tweed vinden.

dit kookboek is je beste vriend 3d.jpg

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.