Om je gasten net zo goed te vriend te houden als dit kookboek kun je voor de vrijmibo maar beter genoeg van deze kokos-chili-vleugeltjes maken. Het is een van de recepten die zich zelf creëerden in het 'Dit kookboek is je beste vriend'. Het werkt gewoon perfect en is waanzinnig lekker! Have a freaky friday to y'all!
Ingrediënten voor Kokos-chili-vleugeltjes
Benodigdheden
Grote kom en bakplaat
Bereiding
- Meng de ingrediënten voor de marinade in een grote bak met deksel, leg de kipvleugeltjes erin en masseer de marinade er goed in.
 - Dek de bak af en zet voor minstens een uur in de koelkast. (mag ook al een dag van te voren)
 - Laat de kip op kamertemperatuur komen en verwarm de oven voor op 160 graden hetelucht / 180 graden elektrische oven.
 - Meng het kerriepoeder, paprikapoeder, zout, kokosrasp en panko in een grote kom.
 - Geef de vleugeltjes een jasje door ze door dit kruimelige mengsel te halen en leg ze op een grote met bakpapier beklede bakplaat.
 - Bak voor 40 min en keer halverwege een keer om.
 
Dit recept en nog meer van die fantastische alledaagse - net als deze broccoli-kaasstaart - kun je in het kookboek: Dit Kookboek Is Je Beste Vriend, van Lucy Tweed vinden.
