Ingrediënten voor Pikante kardemom drumsticks
Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snipper deze fijn.
- Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees grove stukken. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in grove stukken. Snijd de tomaten in blokjes.
- Braad in een flinke scheut olie de kippenpoten aan tot ze aan alle kanten gekleurd zijn.
- Bak in een aparte pan op hoog vuur de grove paprika stukken, de pepers, de ui, de knoflook en de tomaat aan tot ze flink donkerbruin gekleurd zijn.
- Blus het af met de kippenbouillon en voeg de groenten en voeg de kippenbouillon samen met de rest van de ingrediënten toe aan de braadpan met de kip.
- Laat het geheel op laag vuur 1 uur stoven totdat de kippenpoten gaar zijn.
- Zet het vuur daarna hoger voor ongeveer 10 minuten en laat de saus een beetje inkoken tot hij iets indikt.
print recept