Pikante kardemom drumsticks

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Drumsticks op Aziatische wijze
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Pikante kardemom drumsticks

drumsticks
witte ui
ketjap
tomaten
chilipepers
rode paprika
gele paprika
peulen kardemom
laurierblaadjes
knoflook
mosterdzaadjes
kippenbouillon

Benodigdheden

Bereiding

  1. Pel de ui en de knoflook en snipper deze fijn.
  2. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees grove stukken. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in grove stukken. Snijd de tomaten in blokjes.
  3. Braad in een flinke scheut olie de kippenpoten aan tot ze aan alle kanten gekleurd zijn.
  4. Bak in een aparte pan op hoog vuur de grove paprika stukken, de pepers, de ui, de knoflook en de tomaat aan tot ze flink donkerbruin gekleurd zijn.
  5. Blus het af met de kippenbouillon en voeg de groenten en voeg de kippenbouillon samen met de rest van de ingrediënten toe aan de braadpan met de kip.
  6. Laat het geheel op laag vuur 1 uur stoven totdat de kippenpoten gaar zijn.
  7. Zet het vuur daarna hoger voor ongeveer 10 minuten en laat de saus een beetje inkoken tot hij iets indikt.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen