Ingrediënten voor Visburger van de bovenste plank: Kabeljauwburger met Ravigotesaus
Benodigdheden
Bereiding
- Pureer de kabeljauwfilet, het ei, de dille, citroenrasp en peper en zout kort in de keukenmachine. Vorm daarna met de hand burgers en wentel deze door de panko.
- Meng voor de ravigotesaus de mayonaise, crème fraîche, kappertjes, augurk, sjalot, grove mosterd, peterselie en dragon.
- Bak de kabeljauwburgers in een koekenpan met een beetje zonnebloemolie op matig vuur goudbruin, circa 5 minuten aan beide zijden.
- Kleed de witte bollen aan met een goede schep saus, frisée sla, de kabeljauwburger en wat extra saus.
Tip: Ook lekker: knijp een citroentje uit over de burgers nadat ze gebakken zijn.
Dit recept komt uit het boek Lekker Burgerlijk!
Samenwerkingen:
Bowls & Dishes
Saskia Lelieveld