Vandaag het recept van flammküchen op Aziatische wijze! Lekker met sashimi van tonijn, sesamzaadjes en wasabi saus. Perfect als avondeten of als je de reepjes wat kleiner snijdt ook als snack!
Ingrediënten voor Japanse Flammkuchen met Tonijn Sashimi en Wasabi
Benodigdheden
Bereiding
- Snijd de flammküchen bodem in lange repen. Besmeer de repen met de crème fraîche.
- Snipper de ui en bestrooi de flammküchen bodem met de gesnipperde ui en sesamzaadjes.
- Bak de repen in circa 10 minuten gaar, in een oven van 250°C graden.
- Snijd de tonijn in plakjes en breng de tonijn op smaak met peper en zout. Meng vervolgens de wasabi naar eigen smaak met de mayonaise.
- Als de flammküchen uit de oven komen beleg je ze met de plakjes tonijn sashimi, wakamé zeewier, toefjes wasabi mayonaise en wat tuinkers naar smaak.
Het recept voor flammküchen met tonijn sashimi kom uit het boek: Pizza’s en Flammküchen
Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld
Met flammküchen kan je eindeloos combineren. Onze Home Made Chefs hebben verschillende recepten voor pizza's en flammküchen met verschillende toppings. Voor ieder wat wils!