Japanse Flammkuchen met Tonijn Sashimi en Wasabi

Bereidingstijd: Minder dan 40 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Vandaag het recept van flammküchen op Aziatische wijze! Lekker met sashimi van tonijn, sesamzaadjes en wasabi saus. Perfect als avondeten of als je de reepjes wat kleiner snijdt ook als snack!

image.jpeg

Ingrediënten voor Japanse Flammkuchen met Tonijn Sashimi en Wasabi

flammküchen bodem
crème fraîche
ui
sesamzaadjes
verse tonijn
peper en zout
wasabi
mayonaise
wakamé
tuinkers

Benodigdheden

Oven

Bereiding

  1. Snijd de flammküchen bodem in lange repen. Besmeer de repen met de crème fraîche.
  2. Snipper de ui en bestrooi de flammküchen bodem met de gesnipperde ui en sesamzaadjes.
  3. Bak de repen in circa 10 minuten gaar, in een oven van 250°C graden.
  4. Snijd de tonijn in plakjes en breng de tonijn op smaak met peper en zout. Meng vervolgens de wasabi naar eigen smaak met de mayonaise.
  5. Als de flammküchen uit de oven komen beleg je ze met de plakjes tonijn sashimi, wakamé zeewier, toefjes wasabi mayonaise en wat tuinkers naar smaak.

Het recept voor flammküchen met tonijn sashimi kom uit het boek: Pizza’s en Flammküchen

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Met flammküchen kan je eindeloos combineren. Onze Home Made Chefs hebben verschillende recepten voor pizza's en flammküchen met verschillende toppings. Voor ieder wat wils!

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen