Het is tijd voor Flammkuchen! Dit keer met champignons.

Bereidingstijd:
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor de flammkuchen:

  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 1 eetlepel bieslook, fijngesneden
  • 1 flammkuchenbodem
  • 5 champignons, in dunne plakjes gesneden
  • 2 tenen knoflook, in dunne plakjes gesneden
  • 1 bosui, in ringetjes gesneden
  • 50 gram gruyère, geraspt
  • Peper en zout, naar smaak

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 250 graden. 
  2. Meng de crème fraîche met de fijngesneden bieslook. 
  3. Besmeer de flammkuchenbodem met het bieslook- crème fraîchemengsel. Beleg deze hierna met de dunne plakjes champignon, knoflookplakjes, bosuiringen en top af met gruyère. Bestrooi met peper en zout naar smaak. 
  4. Bak de flammkuchen in 10 minuten af in de voorverwarmde oven. 

Dit recept komt uit het boek 'Pizza en Flammkuchen' van Danny Jansen. 

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen