Heldere pho met dumplings

Bereidingstijd: Minder dan 40 minuten
Heldere pho bo met dumplings
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Heldere pho met dumplings

kippenbouillon
vissaus
Sesamolie
Chili olie
dumplings met kip of groenten (van de toko of maak ze zelf)
broccoli
paksoi (alternatief: Chinese kool)
sperziebonen
venkel
paddenstoelen (shii-take of portobello)

Benodigdheden

Kookpan

Bereiding

  1. Was en snijd de broccoli in roosjes. Snijd de venkel in grove stukken. Dop de sperziebonen en halveer ze. Snijd van de paksoi de grove bladeren.
  2. Breng de bouillon aan de kook hierin de groenten beetgaar. Venkel: 14-20 minuten. Paksoi: 7 minuten. Broccoli: 4-5 minuten. Sperziebonen: 4 minuten.
  3. Kook als laatste de dumpling voor 2-3 minuten in de bouillon.
  4. Schep de gekookte groentes in een soepkom en leg de dumplings hierop.
  5. Breng de bouillon op smaak met de vissaus, sesamolie en naar wens de chiliolie. Breng het geheel opnieuw aan de kook.
  6. Giet de bouillon over de groenten met de dumplings. Serveer deze soep met een lepel en stokjes.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen