Lekker vega: Gevulde paprika's met couscous

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Lekker vega: Gevulde paprika's met couscous

rode paprika's', gehalveerd en zonder zaadjes
groentebouillon
ui, gesnipperd
knoflook, fijngehakt
komijnpoeder
kaneelpoeder
paprikapoeder
couscous, in een ruime schaal
perzik, in kleine blokjes gesneden
geitenroomkaas, in fijne stukjes gebrokkeld
bos platte peterselie, fijn gesneden
amandelen, geroosterd en fijngehakt
mozzarella, in plakjes gesneden
gedroogde oregano
Olijfolie
Peper en zout, naar smaak

Benodigdheden

Oven met ovenschaal of bakplaat

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de gekoelde couscous met de perzikblokjes, geitenroomkaas, gesneden peterselie en geroosterde amandelen.
  3. Vul de gehalveerde paprika’s met het couscousmengsel. Leg de plakjes mozzarella op de paprika’s en bestrooi de paprika’s met de oregano een scheutje olijfolie en peper en zout naar smaak.
  4. Zet de paprika’s 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Tip: ook goed te bereiden op de BBQ. Ook lekker te serveren met een salade van veldsla en amandelen.

 

Dit recept komt uit het boek: Vega Lekker

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen