Ribeye met aardappels uit de oven, gemarineerde bloemkool en jus de veau met rum

Bereidingstijd: 1 uur+
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Ribeye met aardappels uit de oven, gemarineerde bloemkool en jus de veau met rum

ribeye
charlotte aardappel
bloemkool
olie
kerriepoeder
jus
Dutch head rum

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snij de aardappels in vieren en besprenkel deze met olijfolie en zout. Zet deze voor ongeveer 20 minuten in de oven tot dat deze een mooie goudbruine kleur hebben.
  3. Snij ondertussen de bloemkool in stukjes en besprenkel ook deze met olijfolie en zout.
  4. Maak nu de kerry olie door olijfolie en kerrypoeder samen te voegen en te roeren tot 1 geheel.
  5. Giet de kerryolie over de bloemkool en et deze vervolgens in de oven voor 15 minuten.
  6. Giet hier, nadat ze in de oven zijn geweest, de kerry olie overheen.
  7. Bak nu je ribeye aan alle kanten kort tot deze mooi bruin is. Zet deze hierna nog 8 minuten in de oven.
  8. Maak vervolgens je jus en voeg hier de rum aan toe, mag naar eigen smaak.
  9. Haal je ribeye uit de oven en laat deze 10 minuten rusten.
  10. Leg na het rusten je aardappels en bloemkool samen met de ribeye op een bord en giet hier de jus overheen.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen