Overheerlijke garnalentosti met smeuïge roomkaas en een frisse cocktailsaus.

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Overheerlijke garnalentosti met smeuïge roomkaas en een frisse cocktailsaus.

mayonaise
tomatenketchup
whisky
Hollandse garnalen
Paar takjes dille, fijngesneden
smeuïge roomkaas
lampionbrood wit
Boter

Benodigdheden

Bereiding

  1. Meng de mayonaise, tomatenketchup en whisky in een kom.
  2. Meng de Hollandse garnalen en dille door de smeuïge roomkaas.
  3. Besmeer hiermee 2 sneetjes brood, dek af met de tweede snee brood.
  4. Besmeer de buitenkant van de tosti met boter, grill de tosti daarna goudbruin.
  5. Serveer de tosti met de cocktailsaus en garneer met een mooie pluk dille.

Tip: Uiteraard kun je ook variëren met andere soorten garnalen of bijvoorbeeld rivierkreeftstaartjes, maar neem dan wel de voorgegaarde garnaaltjes.

 

Dit recept komt ui het kookboek: Tosti's met een twist.

Samenwerkingen:

Bowls & Dishes 
Saskia Lelieveld 

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.