Elsässer flammkuchen, deze heerlijke Franse eenvoud staat zo op tafel!

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Elsässer Flammkuchen

Ingrediënten voor Elsässer flammkuchen, deze heerlijke Franse eenvoud staat zo op tafel!

rol flammkuchen deeg van Tante Fanny
witte ui, ringen
gerookte spekreepjes
crème fraîche
optioneel: verse tijm

Benodigdheden

Oven, bakplaat

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor volgens de verwijzing op de verpakking.
  2. Bekleed de bakplaat met bakpapier en rol hier de flammkuchen op uit.
  3. Besmeer de flammkuchen met crème fraîche, laat een klein stukje van de rand over voor een knapperig randje. Verdeel vervolgens de uien en spekjes over de crème fraîche en bak voor 15 minuten in de oven.
  4. Optioneel: verdeel samen met de uien en spekjes er een aantal takjes tijm over voor extra smaak.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.