Elsässer flammkuchen, deze heerlijke Franse eenvoud staat zo op tafel!

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Zijn er mensen die dagdromen over Flammkuchen? Ja, wij dus ook. Zeker over deze welke Kir Kookt voor haar trip naar Parijs maakte. Een typisch Franse variant met ui en spek en klaar in een handomdraai. Tik op de link in de bio voor het recept of sla deze post met de ingrediënten alvast op Instagram op, just in case, voor als je de volgende keer wéér niet weet wat je moet eten.⁠


PS. Benieuwd waar deze Franse vibes van Kirsten ineens vandaan komen? Ze vertelt het je in een blog over haar trip naar The City Of Love. (P.p.s hotspot alert)⁠
Elsässer Flammkuchen

Ingrediënten voor Elsässer flammkuchen, deze heerlijke Franse eenvoud staat zo op tafel!

rol flammkuchen deeg van Tante Fanny
witte ui, ringen
gerookte spekreepjes
crème fraîche
optioneel: verse tijm

Benodigdheden

Oven, bakplaat

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor volgens de verwijzing op de verpakking.
  2. Bekleed de bakplaat met bakpapier en rol hier de flammkuchen op uit.
  3. Besmeer de flammkuchen met crème fraîche, laat een klein stukje van de rand over voor een knapperig randje. Verdeel vervolgens de uien en spekjes over de crème fraîche en bak voor 15 minuten in de oven.
  4. Optioneel: verdeel samen met de uien en spekjes er een aantal takjes tijm over voor extra smaak.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.