Ingrediënten voor Easy miso chicken Katsu ramen
Bereiding
- Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 6 min. net niet hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer in de lengte.
- Meng de panko en 2 el sesamzaadjes in een ondiep bord en kruid met zout. Snijd de kipfilet in de lengte door de helft, zodat je 2 plakken hebt. Haal beide kanten van de kipfilets door het pankomengsel en druk de kruimels goed in de kipfilet. Herhaal zo nodig, tot beide kanten goed bedekt zijn met de panko. Leg op een bord.
- Verhit een scheut olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Leg de kip in de pan en bak beide kanten 3-4 minuten tot goudbruin. Leg op een snijplank, breng op smaak met zout.
- Doe de miso soepbasis van Saitaku samen met het kokend water in een soep of braadpan en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en kook 1-2 minuten in de bouillon. Meng de spinazie erdoor.
- Laat ondertussen de maïs uitlekken, rooster de overgebleven sesamzaadjes kort in een pannetje en snijd de lente-ui in zo dun mogelijke ringen. Verdeel de soep over ruime kommen. Verdeel de maïs erover. Snijd de kip in repen en leg samen met het ei boven op de ramen. Maak de soep af met lente-ui en geroosterde sesamzaadjes.
print recept