Cheesecakebites met witte chocolade

Bereidingstijd: 2 uur+
TIP: Je kunt de bites ook decoreren met frambozen of blauwe bessen
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Deze cutie(pie) staat op de cover van 'zoet zonder suiker' en daarmee ben je gelijk verkocht. Het is de favoriet van Sue en het wachten waard want deze bites vergen wat meer tijd, maar dan hebbie wel wat.

Ingrediƫnten voor Cheesecakebites met witte chocolade

voor 16 stuks
voor de bodem
kardemomkoekjes
kokosolie, gesmolten
Voor de vulling
cashewnoten
amandelmelk
rijststroop
citroensap
vanillemerg
kokosolie, gesmolten
cacaoboter, gesmolten
bevroren frambozen
Voor de decoratie
eetbare bloemblaadjes

Benodigdheden

bakvorm 24x24 cm, gladstrijker, blender

Bereiding

  1. Week de cashewnoten minimaal 2 uur in warm water. Spoel ze daarna goed af voordat je ze gaat gebruiken.
  2. Meng de gemalen kardemomkoekjes met de kokosolie in een kom tot een vochtig, zanderig mengsel.
  3. Verdeel het koekmengsel over een met bakpapier beklede bakvorm en druk stevig aan. Maak glad met een gladstrijker en zet in de vriezer tot het moment dat je hem weer nodig hebt.
  4. Meng de geweekte cashewnoten, amandelmelk, rijststroop, het citroensap, vanillemerg, de kokosolie en cacaoboter in een blender tot een glad mengsel.
  5. Haal de bakvorm uit de vriezer, verdeel de bevroren frambozen over de bodem en schenk hier de vulling overheen.
  6. Decoreer de cheesecake met de bloemetjes en zet 4 uur in de vriezer.
  7. Haal de cheesecake uit de vriezer en snijd in bites. Zet de bites voor het serveren minimaal 2 uur in de koelkast en geniet ervan!

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.