Ingrediënten voor Klassieker maar oh-zo-lekker! Caprese Tosti.
Benodigdheden
- Tosti-ijzer
- Prikkers
Bereiding
- Snijd de focaccia over de lengte door de helft, besprenkel alle zijden van de focaccia met olijfolie.
- Beleg de bodem van de focaccia met plakken mozzarella, dun gesneden pomodoritomaat en 8 blaadjes basilicum. Bestrooi met een beetje peper en zout naar smaak. De deksel van de focaccia erop en dan het brood goudbruin grillen.
- Ondertussen aan 8 prikkertjes 1 bolletje kleine mozzarella, 1 cherrytomaatje en een blaadje basilicum rijgen.
- Als de tosti klaar is kun je deze verdelen in 8 kleinere tosti’s en garneren met de tomaten-prikkertjes.
Tip: In plaats van basilicumblaadjes kun je ook ruim pesto tussen de foccaccia smeren.
Uit het boek: Tosti's met een twist
Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld