Bonenschotel

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Bonenschotel

olijfolie
gekruide lams-chipolataworstjes
ui, fijngehakt
knoflook, fijngehakt
gerookte paprikapoeder
blik cannellinibonen, uitgelekt
sperziebonen
blik tomaten
groentebouillon
vloeibare slagroom
platte peterselie, grofgehakt

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een ruime pan. Bak de worstjes op middelhoog vuur in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Neem de worstjes uit de pan en zet apart.
  2. Fruit in dezelfde pan op laag vuur de ui en de knoflook 3 minuten.
  3. Breng op smaak met zout, peper en de paprikapoeder.
  4. Doe de worstjes terug in de pan, voeg de cannellinibonen, sperziebonen, tomaten in blik en groetenbouillon toe en breng zachtjes aan de kook.
  5. Laat het in zijn geheel 20 minuten stoven. Voeg de slagroom toe en roer goed door.
  6. Garneer met de peterselie.

Uit het boek:
Slowcooking

Samenwerkingen:
Saskia Lelieveld
Bowls and dishes

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen